A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Ipari mérlegek

Az ipari súlymérő rendszerek kompakt eszközök, amelyek tartalmaznak mérőtalpakat és raklapmérlegeket, amelyek ipari körülmények között biztosítják a raklapon lévő áruk egyszerű, pontos és megbízható mérését. Az ilyen típusú mérlegek a tartós ipari mutatókkal együtt a lehetséges megoldások széles skáláját alkotják, amelyek megfelelnek minden igényének és elvárásának. Vitathatatlan előnye a kalibrálás vagy a tanúsítás lehetősége a kereskedelmi mérésekhez is. Igény esetén a teljes készlet nyomtatóval is felszerelhető, amellyel súlymérési címkék nyomtathatók.

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.