A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Molnárkocsik

A molnárkocsi kétkerekű kézikocsi, áruk dobozokban vagy rekeszekben történő kezelésére. Ez egy univerzális kezelő eszköz, amely olcsó, megfizethető és könnyen tárolható. Felépítése acélcsövekből, a rakodóplatform pedig megerősített acéllemezből készül. A kézikocsi vastag porfestékkel van bevonva, amely jól ellenáll a kopásnak. Tömör gumi vagy felfújható bantam kerekekkel van felszerelve. Sokféle molnárkocsi létezik, és a legelterjedtebbek az univerzális, lépcsős, rekeszekre, hordókra, és egyéb speciális, például lenyitható platóval vagy többfunkciós. A minőség garantálása az, hogy a molnárkocsikat Csehországban gyártják.

Megtekinthető 12 rekord 17.

Megtekinthető a következő 5

Megtekinthető 12 rekord 17.

Megtekinthető a következő 5

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.