A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Kézi villás raklapemelők

A raklapemelők a leggyakoribb típusú anyagmozgató berendezések. Ezek megkönnyítik a nagyon nehéz rakományok nagy távolságokon történő mozgatását nagyon kevés energiával. Alapvető segítséget nyújtanak az áruk be- és kirakodásában, és egyetlen raktár sem tud létezni nélkülük. A raklapemelő hosszú történelemmel rendelkezik. Kínálatunkban számos fajtát talál, például szabványos raklapemelőket, erős, akár 5 tonnás teherbíró képességgel, rövid vagy hosszú villákkal, ollós, alacsony profilú, mérleggel vagy nyomtatóval stb. Egyre népszerűbbek az elektromos raklapemelők, amelyek a nagy teljesítményű AGM vagy Li-Ion akkumulátorok révén könnyedén felemelhetik és szállíthatják rakományaikat. A termékkínálatot speciális raklapemelők egészítik ki, például könnyű indításúak, széles villátávolsággal, terepi raklapemelők, horganyzott, rozsdamentes acélból vagy dobfékkel.
A DELTALIFT raklapemelők portfóliója ugyanakkor tisztán szabványos és nagyon költséghatékony raklapemelőket is tartalmaz azok ügyfeleink számára, akiknek átlagos üzemeltetési követelményeik vannak és szabványos EURO raklapokat szállítanak - például a DB2m 2t vagy a BF-ARm 2.5t sorozatú raklapemelők

Megtekinthető 12 rekord 27.

Megtekinthető a következő 12

Megtekinthető 12 rekord 27.

Megtekinthető a következő 12

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.