A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Magasemelő targoncák

A DELTALIFT targoncák (szintén kézi vezérlésű targoncák) nagyon széles körben fedik le az összes elképzelhető raktározási tevékenységet. Nélkülözhetetlen segítők a logisztika és az anyagmozgatás minden területén. A vevői igények szélesek, ezért széles választékot kínálunk a teljesen kézi modellekből, elektromos emelővel és kézi meghajtással vagy teljesen elektromos, különféle emelőmagasságok, kapacitások és méretek érhetők el.
Targoncáink a könnyű és könnyen kezelhető modellektől kezdve, a középső sorokon át, 3,3 m emelési magasságig, a speciális modellekig, nagy teherbírással, extra nagy szabad emeléssel, speciális hordók szállítására stb. : az SDJ1016 targonca alkalmi ki- és berakodásához, az áruk gyakoribb berakodásához a CDD1025B magasságokba és a mindennapi használathoz a CDD1032M. Minden felajánlott gép kiváló minőségű, márkás elektronikai egységekkel és kiváló akumulátorokkal van felszerelve. Egy teljesen külön fejezet az homlokvillás targoncák, amelyek itt találhatók.

Megtekinthető 12 rekord 25.

Megtekinthető a következő 12

Megtekinthető 12 rekord 25.

Megtekinthető a következő 12

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.