A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Kéziláncos emelők

Kínálatunkban kézi és elektromos láncos emelők. A kézi láncos emelőket HSZ jelzéssel és az elektromos GSZ néven tüntetjük fel. Az emelők akár külön-külön felfüggeszthetők, akár különböző síneken mozgathatók, köszönhetően az úgynevezett darusmacskának, amely JK jelöléssel rendelkezik.
A láncos emelők ideálisak nehéz teher emelésére (és esetleg mozgatására), gyakran nagy magasságba. Általában építőipari vagy ipari üzemekben használják. A láncos emelő robusztus acélszerkezettel rendelkezik. Az emelő láncához egy biztosítőval ellátott kampó van rögzítve. 6 m hosszú lánc segítségével vezérelhető. Az emelő lánc ötvözött acélból készül. Az elektromos sodronyköteles emelők 220 V tápfeszültség segítségével végzik szolgálatukat. Kínálunk láncos emelőket, amelyek teherbírása legfeljebb 1000 kg, közvetlen teherfelvonóval, legfeljebb 12 m kötélhosszal. Egyszerű vezérlésük az elektromos kábel kapcsolóján keresztül történik.

Megtekinthető 12 rekord 13.

Megtekinthető a következő 1

Megtekinthető 12 rekord 13.

Megtekinthető a következő 1

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.