A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

DEMO - próbálja ki ingyen

A Lugero DEMO PROGRAMJA lehetőséget ad a vevőinknek, hogy vásárlásuk előtt kipróbálhassák termékeinket. A KÖLCSÖNZÉS IDŐTARTAMA 10 nap, amely után a gép visszatér, vagy megvásárolhatja.


demo


DEMO PROGRAM FELTÉTELEI:

Az termék átadásakor kérjük a vevőinket, hogy fizessenek letétet, vagyis az áru teljes árát (előlegszámla). Ha az ügyfél megtartja az árut, számlát-adó okmányt állítunk ki. Az ügyfél által fizetett előleg tehát a számla kifizetésének kell tekinteni. A letét összegének meghatározásához a LUGERO termékek aktuális árait használjuk - lásd www Lugero.hu. A letét összegét (a termék árát) és a lehetséges szállítási költségeket az ügyfél mindig írásban elfogadja egy szerződésben, amelynek teljesítését minden fél megkapja.

  • Ha az áru nem felel meg a vevőnek, akkor a próbaidőszak vége után visszaküldi azt.
  • Az előre fizetett letétből a teljes összeget térítjük vissza az ügyfélnek (vagyis az áru teljes összegét), a szállítási költségeket (oda-vissza, ha mi általunk voltak biztosíttva) az ügyfél fizeti.
  • A teljes ár visszatérítésének feltétele a demo termék visszaküldése mechanikai és egyéb károk nélkül, abban az álapotban, amelyben átvette a terméket a LUGERO-töl tesztelésre.

Válasszon termékeinkből, és 10 napig kipróbálhatja ezeket, hogy igazán megfelelnek-e Önnek. Annyira biztosak vagyunk a bevált LUGERO gépek minőségében, hogy reméljuk, hogy pont ÖN pozitivan értékelni fogja az ár / teljesítmény arányt. Mindig új terméket adunk a teszthez, így semmi sem akadályozza meg annak teljes használatát, miután a demo program lezárult.