A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Asztalkocsik és kétkerekes kocsik

A raktári asztalkocsik ideális segítők nem csak az irodákban, hanem raktárakban, szállodákban és minden más olyan műveletnél is, ahol kisebb rakományokat kell szállítani. A szállító kocsi ekkor kompakt módon tárolható és könnyen összecsukható. Ezeknek a kocsiknak a teherbírása legfeljebb 300 kg, és ezért például nehezebb bálákat vagy kevésbé terjedelmes árukat szeretnének szállítani. Ezek összecsukható elülső résszel készülnek.
A hagyományos kétkerekű kocsit (közismert nevén „kétkerekűek”) különféle anyagok könnyű szállításához tervezték. Felépítésének köszönhetően tartós és nagyon jól alkalmazkodik szinte bármilyen anyag elszállításához. A kétkerekű kocsi különösen népszerű tűzifa, kövek, ételek, rekeszek, de különféle egyéb dolgok szállítására is. A kétkerekű kocsi teste jól hegesztett cső alakú acélszerkezetből készül, dróthuzaltöltéssel kiegészítve; választható kék vagy szürke színben. A kerekek felfújhatók küllőkkel, tömör gumi, gumi vagy minőségi bantam abroncsok lehetnek. A kétkerekű járművek teherbírása 120 kg-ig terjedhet.

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.