A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Emelőasztalok és padozatok

Az emelőplatformok és emelőasztalok rögzített talppal történő rakományok függőleges emelésére szolgálnak. Felépítésük szerint mozgatható emelőasztalokra vagy fix emelőplatformokra oszlik. Az emelőplatformok segítségével könnyedén felveheti az árut az Ön igényeinek megfelelő munkamagasságra. Platformjaink szilárdan rögzíthetők a padlóhoz, és süllyeszthetők is. A stabil ollós karok (kettős, hármas vagy akár tandemes) és a minőségi hidraulikus szivattyú alapfelszereltség minden modellnél. A teherbíró képesség hihetetlen 8000 kg-ig terjedhet. Az emelőasztalokat úgy tervezték, hogy nagyon megbízhatóak és tartósak legyenek. Nagyon könnyen mozognak, és a deszka optimális magassága simán beállítható. Általában teljesen mechanikusak, de elektromos emelővel is rendelkeznek.

Megtekinthető 12 rekord 15.

Megtekinthető a következő 3

Megtekinthető 12 rekord 15.

Megtekinthető a következő 3

Saját területünk nemcsak az alacsony webshop árak, hanem a széles körű raktárkészlet elérhetőségét is jelenti, ahol a kínált raklapemelők nagy része állandóan raktáron van.

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a kezelőberendezések vásárlása befektetés a munka vagy a termelési folyamatok fejlesztéséhez, és egy ilyen gépnek pénzt kell keresnie. Ezek azonban olyan gépek, amelyek időnként karbantartást igényelnek, és meghibásodhatnak. Ezért szolgáltatásaink minden bizonnyal nem érnek véget az értékesítéssel, de az ügyfeleknek gyors, országos kiterjedésű szolgáltatást is készítettünk.