A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Gyakran ismételt kérdések

Nem találtam az igényeimnek megfelelő emelőt.

Még ne essen kétségbe, és vegye fel velünk a kapcsolatot itt vagy a +36 155 07 814 telefonszámon. Megpróbálunk megoldást találni az egyik hitelesített beszállítónknál.


Mi a különbség a kerekek között? Melyik lesz alkalmas?

Nylon - Ezek a kerekek nagyon könnyen forognak, mert nagyon kemények és kopásállóak. Különösen sima padlókra alkalmasak. Bár vezetés közben nagyobb zajt okoznak, de ellenállnak a vegyszereknek és nem hagynak nyomokat a padlózaton.

Poliuretán - A kerekek acél felnin poliuretán futófelülettel rendelkeznek. A menet halkabb, mint nylon kerekekkel. A PU kerekek csúszásmentes felületekre alkalmasak. Biztosítják a biztonságos manipulációt a rámpákon és sima felületeken (iránystabilitással rendelkeznek). A poliuretán kerekek univerzális és optimális választás.

Gumi - A gumibevonat az alumínium felnin található. Ezt a kereket puhasága miatt nem ajánlott nehéz terheknél használni, ellenkezőleg nagyon alkalmas durva felületekre, vagy ahol a raklapemelőnek csendesen kell haladnia. Hátránya, hogy a puha felület miatt nyomok keletkezhetnek a padlón.


Nem vagyok biztos benne, hogy az emelőt a mi körülményeink között lehet-e használni, alacsony a mennyezetünk, alacsony az áthaladásunk, nagy a dőlésszögünk stb.

Tisztában vagyunk azzal, hogy kisebb vagy nagyobb aggályok merülnek fel a szállítóeszközök beszerzésével kapcsolatban, ezért rendelkezésünkre áll egy úgynevezett DEMO program, amely lehetővé teszi, hogy a beszerzett terméket közvetlenül Önöknél tesztelje. Részletes információk itt találhatók.


Mien a szállítási idő?

Az elérhetőség minden termékre vonatkozik. Készlet és 12:00 előtti megrendelés esetén ugyanazon a napon lehet szállítani. Fuvarozóink kiszállítási ideje a 3.-4. munkanapra 96,5%-os sikerrel jár. Egyes esetekben mindig jobb szállítási információk után érdeklődni, hogy mindent rendben kézbesítsünk az Ön megelégedésére.


Hogyan lehet megváltoztatni a kézbesítés módját, fizetési, szállítási vagy számlázási címet stb.

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt vagy a +36 155 07 814 telefonszámon, ahol minden szükségest megváltoztatunk az Ön segítségével.


Van Önöknél nálunk vásárolt emelő, amelyet már nem használnak?

Egyéni értékelés alapján visszavásárolhatjuk Önöktől, vagy kicserélhetjük egy másik új termékre ellenérték beszámításával. Csak küldjön egy nem kötelező érvényű kérelmet, amely tartalmaz: teljes modell megjelölést, sorozatszámot, a beszerzés dátumát, az emelő fényképeit több oldalról az állapot felmérése érdekében, az emelő fizikai és mechanikai állapotának legrészletesebb leírását, esetleges problémákat, sérüléseket, hibákat és elérhetőségeket. Mindent felmérünk és a lehető legjobb megoldást kínáljuk.


Mennyi ideig érvényes az új áruk jótállása?

Alapértelmezett személyre vonatkozó általános garancia 24 hónap, jogi személyre 12 hónap. A garancia meghosszabbításának lehetőségét is kínáljuk Önnek.


Csak a felsorolt termékszínek állnak rendelkezésre?

Igen, az árut úgy szállítjuk, ahogy a képen látható. Kivételes esetekben az árukat más színűt szállítunk, amikor a gépek megegyeznek a műszaki paraméterekben vagy a fontos tulajdonságaiban.


Szükségem van a jótállás utáni szervizre. Tudnak segíteni?

Örömmel fogadunk minden kezelő berendezést jótállás utáni szervizbe, még akkor is, ha nem tőlünk vásárolta. További információért forduljon szervizünkhöz (szükségünk lesz a modell megnevezésére, a gyártási évre, a sorozatszámra, a hiba leírására, az ok leírására, az összes kísérő jelenség ismertetésére, vagy fényképekre és videókra, a gép javításának helyére, ha nem szállíttatja a prágai szervizünkbe és az Ön elérhetőségét) vagy a +36 155 07 814 telefonszámon.


Milyen állapotban érkezik hozzám az áru? Szükség van-e összeszerelésre, speciális eszközökre stb.

Berendezéseink nagy része (raklapemelők, magasemelő targoncák, malomkocsik, kéziláncos emelők stb.) használatra készen érkeznek. Csak az emelő asztalokat kell kicsomagolni a karton csomagolásból, eltávolítani a raklapról és a végén a fogantyút hozzácsavarozni az emelő asztalhoz. Ez egy időigénytelen és egyszerű munka, amelyet kényelmesen meg tud csinálni.