A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Raklapmérleg 2t-ig • IPARI

  • EURO raklapokon fekvő áruk mérésére
  • teherbírás 2 000 kg
  • állítható lábak a stabilitás érdekében
  • minőségi és pontos mutató
  • fogantyú és görgők az áthelyezéshez
  • festett szerkezet
  • cseh gyártmány
  • hitelesítés és kalibráció lehetősége

könnyű és kényelmes munkakesztyűket+ BÓNUSZ KESZTYŰ

A termék megvásárlásához lehetősége van könnyű és kényelmes munkakesztyűket kapni, finom fehér arcú PD5 kecskebőrből   mindössze 10 Ft-ért!
(biztosan jól jönnek nemcsak a megvásárolt termékkel való munka során, hanem a kertben, a műhelyben stb.)A raklapmérleg műanyag DFWL kijelzővel van ellátva, 2000 kg-ig, méretei 1000x1300 mm, erős rozsdamentes fényezett acél profilokból készül. A padlóra közvetlenül a mérési ponton helyezik el. Felépítése miatt ez a raklapmérleg a raklapon elhelyezett áruk mérésére szolgál és patkó alakú. A raklapmérleg felhasználható ellenőrző mérésekre, vagy hitelesíteni lehet ellenőrizhető kereskedelmi mérések esetén. A mérleg állítható lábakkal rendelkezik, hogy egyenetlen padlón jól üljön. A szerkezet nagyon könnyű, ezért nagyon könnyen kezelhető. Annak érdekében, hogy a raklapmérleget a kívánt helyre lehessen helyezni, a mérleg fogantyúval van felszerelve a raklapmérleg egyik oldalán, a másik oldalon görgőkkel. A mérést úgy végezzük, hogy a targoncával közvetlenül a szerkezet fölé megyünk és a raklapot a mérlegre engedjük. Nincs szükség a targoncával kimenni, mivel a mérleg kialakítása elég magas, és leengedéskor a targonca nem befolyásolja a súlyértéket. A mérleg az áruk átvételéhez szolgál, a kiszállított termékek expedíciójához, a raktárakban súlyok ellenőrzéséhez, gyártáskor a gyártás során. Bármelyik más vezéregység csatlakoztatható a mérleghez, funkcionális vagy tervezési követelmények szerint. A raklapmérleg funkciói: mérés, összegzési mód, darabszámlálás, korlátozott mérés, százalékos súlymérés, HOLD funkció - a súlyérték kijelzőn fixálása, tízszeres pontossággal történő megjelenítés.
PV2-1000x1300
8596538072517
47kg
1000x1300 mm
2000 kg
1000mm
90mm
47kg
IP 54
IP 67
AC 230V
RS232
10 W
258900Ft ÁFA nélkül 328803Ft ÁFA-val
Szállítási díj netto 8400Ft ÁFA nélkül 10668Ft ÁFA-val

A termék már összehasonlításban van. Az összehasonlítás megtekintése