A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Ipari mérőtalpak 600 kg-ig

 • bármilyen terhek mérésére
 • teherbírás 3 000 kg
 • fogantyúk az egyszerű kezelhetőség érdekében
 • szétbontható mérőtalpak
 • kalibráció és hitelesítés lehetősége
 • állítható lábak a mérőtalpak stabilitása miatt
 • olvasható kijelző
 • festett szerkezet
 • könnyű és kényelmes munkakesztyűket+ BÓNUSZ KESZTYŰ

  A termék megvásárlásához lehetősége van könnyű és kényelmes munkakesztyűket kapni, finom fehér arcú PD5 kecskebőrből   mindössze 10 Ft-ért!
  (biztosan jól jönnek nemcsak a megvásárolt termékkel való munka során, hanem a kertben, a műhelyben stb.)  Az univerzális mérőtalpak különféle méretű és súlyú terhek mérésére tervezték. Raklapok súly meghatározására használják a nem szabványos méretek miatt. A mérőtalpak fogantyúkkal rendelkeznek a könnyű kezelés érdekében, és külön-külön is leválaszthatók és mozgathatók. Ezeket a padlóra helyezik közvetlenül a mérési helyen. A mérni kívánt tárgy méretének megfelelően helyezhetőek egymáshoz. Használhatók raklapmérlegekként a nem szabványos és a nagy raklapokhoz is. A jóváhagyásnak köszönhetően a mérőtalpak üzleti és technológiai alkalmazásokban egyaránt felhasználhatók a súlyméréshez, nagyobb felbontás - nagyobb pontosság beállításának lehetőségével.. A robusztus acélszerkezet komaxit lakkkal van ellátva. A mérőtalpak állítható lábakkal rendelkeznek, hogy egyenetlen padló esetében jól áljanak. A szerkezet nagyon könnyű, ezért könnyen kezelhető. A mérőtalpak az áruk átvételéhez szolgálnak, a kiszállított termékek expedíciójához, a raktárakban súlyok ellenőrzéséhez, gyártáskor a gyártás során.

  Mérőtalpak funkciói:  mérés, összegzési mód, darabszámlálás, korlátozott mérés, százalékos súlymérés, HOLD funkció - a súlyérték kijelzőn fixálása, tízszeres pontossággal történő megjelenítés. A mérőtalpak közötti távolság max. 5m.

  További kivitelek:

  1)      A mérőtalpak technológiaji kivitele ellenőrző mérésekre - későbbi EU- hitelesítés (kalibrálás) nem hajtható végre

  2)      EU- hitelesítés 3000 kg-ig: +44 000 Ft Áfa nélkül

  VL3T, 120x800mm
  8596538072333
  30kg
  600 kg
  29kg
  IP 54
  IP 67
  AC 230V
  RS232
  10 W
  800x120x90 mm
  213500Ft ÁFA nélkül 271145Ft ÁFA-val
  Szállítási díj netto 5900Ft ÁFA nélkül 7493Ft ÁFA-val

  A termék már összehasonlításban van. Az összehasonlítás megtekintése